De Leekster Wandel4Daagse, wie heeft er niet aan mee gedaan? Op dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei 2019 is het weer zover, dan mogen de wandelschoenen weer uit de kast! De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de Handelsvereniging Leek-Nietap in samenwerking met Vereniging Volksvermaken Leek-Nietap. 
 

Afstanden

5 kilometer, start om 18.30 uur.
10 kilometer, start om 18.00 uur. 
 

Algemene info

Deelnemers lopen 4 avonden. We hebben, gezien het grotere aantal deelnemers, geprobeerd het verder te professionaliseren. Een iets strakkere organisatie dus en deze editie net als vorig jaar geen 5 wandeldagen, maar 4 zoals de naam ook aangeeft. Aan de Leekster Wandel4Daagse wordt vaak massaal meegedaan door basisscholen en de organisatie hoopt deze wandelaars ook dit jaar weer te begroeten. Daarnaast kunnen ook individuele lopers zich opgeven. Voor de allerkleinste lopertjes, voor wie vier avonden wel wat veel is, is er de mogelijkheid om alleen de laatste (vrijdag 24 mei) avond mee te lopen. Natuurlijk ontvangen zij dan ook een medaille. 
 

Startlocaties

21 mei: Rodenburghal
22 mei: Infocentrum Nienoord
23 mei: Pannenkoekenburcht
24 mei: De Dam 
 

Kosten

Deelname kost €3,50 bij opgave voor 7 mei, opgave na 7 mei €4,50. De wandelaars ontvangen een programmaboekje, drie of vier dagen een versnapering voor onderweg en natuurlijk een medaille. De allerkleinste wandelaars die zich opgeven voor een wandeling op de vrijdag avond betalen €2,50. 
 

Opgave

Individuele lopers kunnen zich heel eenvoudig opgeven door een mail te sturen naar inschrijven@leeksterwandel4daagse.nl, in de winkel bij Uw Slijter Stiekema (De Dam 6, Leek) of via het aanmeldformulier op de website. Schrijf hierin uw naam en de afstand die u wilt gaan lopen. U betaalt op dinsdag bij de start ter plekke. Ook hierbij geldt €3,50 bij opgave voor 7 mei, opgave na 7 mei €4,50. Wilt u een groep opgeven, (meer dan 10 personen) dan is een mail sturen naar info@leeksterwandel4daagse.nl ook de weg. Geef daarbij aan dat u een groep wilt opgeven, u ontvangt dan het informatiepakket.
 
Loop je mee via jouw basisschool dan moet jij je opgeven bij de contactpersoon op jouw basisschool. Jouw basisschool loopt in een grote groep mee aan de Leekster Wandel4Daagse. Hartstikke gezellig!
 
Wilt u last minute meedoen? Dat is mogelijk voor individuele lopers. U meldt zich op dinsdag 21 mei bij de organisatie op de startlocatie. U schrijft zich dan ter plekke in. U zult begrijpen dat het vooraf aanmelden onze voorkeur heeft en de doorstroom ten goede komt.