In 2016 werd de organisatie van dit evenement door de Handelsvereniging Leek Nietap overgenomen van Stichting Stelten. Vorig jaar werd ook de in oprichting zijnde Vereniging Volksvermaken Leek Nietap bij de organisatie betrokken. Dit jaar is het een daadwerkelijke co-produktie van beide verenigingen. Ook nu weer hebben we geprobeerd zoveel mogelijk van uw/jullie reacties van vorig jaar te verwerken in de editie van dit jaar. Tevens hebben we, gezien het grotere aantal deelnemers, geprobeerd het verder te professionaliseren. Een iets strakkere organisatie dus en deze editie geen 5 wandeldagen, maar 4 zoals de naam ook aangeeft.

Wij van onze kant verheugen ons weer op een zeer gezellig wandelfestijn, waarbij we hopen dat de weergoden ons gunstig gestemd zullen zijn met heerlijke wandeltemperaturen en uiteraard droog weer.

Onze dank gaat uiteraard ook uit naar onze sponsoren, die het via advertenties in het informatieve wandelboekje of anderszins mogelijk hebben gemaakt editie 2019 van de wandel4daagse weer van de grond te tillen. En wat zouden we zijn zonder onze vrijwilligers, die 4 dagen weer belangeloos zich inzetten op diverse fronten om alles vlekkeloos te laten verlopen. Zonder hen kan de werkgroep geen wandel4daagse organiseren.

Wij wensen u/jullie ook dit jaar weer veel wandelplezier.

Werkgroep Leekster Wandel4daagse

Handelsvereniging Leek-Nietap

Vereniging Volksvermaken Leek-Nietap